Cabine pentru fumat din tamplarie de aluminiu

Din 17 martie, fumatul va fi complet interzis in spatiile publice închise. Acest lucru nu ar trebui sa fie o ingrijorare, de vreme ce exista solutii pentru amenajarea unor zone dedicate in afara incintelor. In exteriorul cladirilor pot fi construite camere de fumat incalzite si ferite de intemperii, realizate din tamplarie de aluminiu cu geam termoizolant.

Profilele din aluminiu reprezinta solutia ideala pentru asigurarea confortului termic, in timp ce garanteaza o izolare foarte buna si o rezistenta deosebita la actiunea factorilor de mediu. Tamplaria din aluminiu are rezistenta specifica metalelor, insa datorita greutatii reduse are un impact minim asupra rezistentei structurilor. In plus, toate aceste avantaje sunt dublate de intretinerea facila. Geamurile termoizolante folosite maresc performantele termice prin reducerea pierderilor de caldura.

Camerele destinate fumatului pot fi prevazute cu geamuri care sa asigure aerisirea optima a spatiului sau diverse sisteme de ventilatie. De asemenea, camerele trebuie dotate cu scrumiere si extinctoare conform prevederilor legale.

Cabinele pentru fumat pot fi amenajate in exteriorul cladirilor de birouri, hotelurilor si restaurantelor, centrelor comerciale sau unitatilor sanitare. In functie de spatiul disponibil si arhitectura cladirii, compania noastra poate personaliza diferite cabine.

Recent, am realizat pentru unul dintre clientii nostri un spatiu destinat fumatorilor, adiacent cladirii de birouri. Cabina combina executia profesionala cu estetica desavarsita, fiind o solutie moderna pentru o companie preocupata de productivitatea si confortul angajatilor la locul de munca. Aspectul prietenos si elegant este conferit de sticla transparenta si accesoriile din aluminiu.