Compartimentari sanitare full height

Compartimentarile sanitare din HPL reprezinta cea mai moderna solutie de amenajare a toaletelor comune. Probabil ati intalnit acest tip de partitii in centre comerciale, institutii publice, terminale de transport, birouri etc.

 

Tocmai pentru ca sunt atat de raspandite, fiecare beneficiar isi doreste sa le individualizeze intr-un mod cat mai aparte.

Cabinele sanitare sunt disponibile in numeroase culori RAL, iar accesoriile pot fi realizate din diferite tipuri de materiale: inox, aluminiu, PVC etc.

O varianta mai moderna a compartimentarilor sanitare, destinata celor care apreciaza designul minimalist, este reprezentata de  compartimentarile cu inaltime maxima (full height), ce se intind de la podea pana la tavan.

Fiind realizate din HPL, compartimentarile full height contribuie la obtinerea unei amenajari ce pune accent pe functionalitate datorita proprietatilor materialului (rezistenta la uzura, murdarie, zgarieturi si agenti de curatare etc.). Atentia insa se focuseaza pe estetica combinata cu impresia de profunzime, relaxare si echilibru, atat de specifica camerei de baie.

Se recomanda ca partitiile sa aiba inaltimea cuprinsa intre 2800-3000 mm, insa in situatii exceptionale, acestea pot depasi limitele propuse. Pentru a se incadra in normele impuse designului minimalist, balamalele nu sunt vizibile, contribuind astfel la conturarea unui aspect simplu si continuu.

 

Dincolo de faptul ca ofera aceleasi beneficii practice ca si compartimentarile sanitare clasice, partitiile full height reusesc sa transmita eleganta si confortul impuse amenajarilor moderne.