COMPARTIMENTARI SANITARE STICLA – VITRUM III

Vitrum 3

Compartimentarile sanitare comercializate de catre Vertical Design, acopera cele mai exigente cerinte, prin programul diversificat oferit de partenerul nostru SCHÄFER. Materialele folosite la realizarea sistemelor de compartimentari sanitare, HPL, MDF, Otel, Aluminiu, INOX, Sticla, ofera posibilitatea folosirii acestora, atat in mediile uscate, cat si in mediile umede (piscine in general).

In prezent compartimentarile sanitare devin un logo al obiectivelor ce sunt dotate cu astfel de sisteme. Aceste compartimentari sanitare devin o expresie a elementelor arhitecturale de prima clasa. Asteptarile persoanelor ce deservesc respectivele centre, sunt legate de functionalitate; intimitate; confort si conditii sporite de igiena.
Schäfer Trennwandsysteme ofera solutia perfecta pentru fiecare cerere cu gama sa largă și flexibilă de produse.

Compartimentarile sanitare din sticla tip Vitrum III sunt confectionate din sticla securizata vopsita (ESG-H) sau laminata (VSG), prevazute cu feronerie standard din INOX. Ca o cerinta a zilelor noastre toate materialele sunt 100% reciclabile.

Scurt istoric.

1928       – Afacerea Schäfer a fost infiintata ca mult timp in urma, in 1928. Josef Schäfer a infiintat o afacere de tamplarie si amenajari interioare in Kurtscheid, la aproximativ 8 km de la sediul actual al companiei. Perioada de reconstructie in urma razboiului a permis cresterea acestei afaceri.

1972       – In 1972, Werner Schäfer a preluat conducerea companiei. Odata cu cererea mai mare de sisteme de pereti despartitori si vestiare, productia a fost extinsa pentru fabricarea industriala.

1968       – In 1968, la Targul de la Hanovra Construct a fost prezentat primul sistem de cabine realizate din HPL cu grosime de 13 mm, cu sectiuni de aluminiu, cu forma rotunda. Acest design a devenit etalon in intreaga industrie.

1991       – In 1991, afacerea Schäfer a fost transformata in societate cu raspundere limitata. De atunci, Arno Gärtner si-a asumat responsabilitatea de gestionare comuna impreuna cu Werner Schäfer.

1992       – In 1992, compania se relocheaza in noul sediu de firma la Horhausen, avand la dispozitie 5.000 mp de spatiu de fabricatie.

2002       – In 2002, venirea lui Martin Schäfer, cel care a preluat conducerea de la tatal sau in 2006, a marcat intrarea in afaceri a celei de-a treia generatii – asigurand astfel continuitatea activitatii.

Prezent    – Astazi, Schäfer Trennwandsysteme GmbH are 80 de angajati si 30 de instalatori. 28 de reprezentante de vanzari sunt disponibile in toata Germania pentru a oferi consultanta la un nivel local profesionist clientilor nostri.