Covoraşe profesionale de intrare

 Primul pas spre păstrarea curăţeniei!

Rolul covoraşelor este acela de a reţine excesul de murdărie de pe talpa încalţămintei şi oprirea acesteia  pe suprafaţa absorbantă pe care o deţin, împiedicând astfel proliferarea bacteriilor în interior.

Covoarele profesionale completează soluțiile oferite de Vertical Design pentru zonele de intrare ale clădirilor aglomerate. Stergătoarele de bună calitate, corect dimensionate și amplasate, pot scădea semnificativ costurile întreținerii și curățării pardoselii în zonele de intrare.

Covoraşele sunt din materiale cu proprietăţi antiderapante R 11, cu profile din oţel inoxidabil, oţel cron-nichel sau aluminiu anodizat şi sunt rezistente la traficul pietonal extrem. Acestea beneficiază de inovaţii şi tehnologii de ultimă generaţie, putând alege iluminarea cu LED waterproof, profilele în T, personalizarea în funcţie de tapetul de pe perete şi în culori speciale, personalizare în orice formă geormetrică,  posibilitatea inserării logo-ului firmei, sau cu insertii anodizate colorate in diverse nuante ( negru, auriu, bronz, otel inoxidabil).

 Acestea sunt realizate din materiale foarte durabile si cu mare rezistență la uzură și sunt fabricate de renumita firmă germană Emco. În rândurile următoare, vă prezentăm succint cele mai noi modele de ștergătoare profesionale.

LINEO

Aceste covorase au profil din oțel inoxidabil de înaltă calitate, disponibile pe trei înălțimi ->  12, 17 și 22 mm. Textul utilizat la personalizare  este tăiat cu laser si  integrat permanent în sistem. Este format din două foi de metal conectat între ele – foaia inferioară poate fi colorată. (1 culoare), culoarea standard este negru, RAL 9005.
Material: Oțel crom-nichel.

QUADRO

Profilul din oțel inoxidabil cu zona de logo pentru sistemele promoționale de intrare pot

să fie, de asemenea, produse în culori speciale. Este format din emco INOX® LINEO cu o zona suplimentara destinata logo-ului. Logo-ul este disponibil într-o culoare suplimentară (sunt posibile și culori speciale).

Culori standard pentru emco INOX® LINEO și emco INOX® QUADRO: galben, rosu, gri, maro, verde, negru, albastru.

LUMINA

Cadrul iluminat emco LUMINA este compus dintr-un profil de bază și un suport LED.

Secțiune realizată din aluminiu anodizat într-o culoare naturală. LED-urile sunt închise în plasticul transparent , acest lucru le face impermeabile (IP 66) și rezistente la impact. Sunt montate în partea de sus a secțiunii. Instalarea electrică a corpului de lumină este conformă  clasei  internationale de protecție IP 66. Cadrul iluminat poate fi combinat cu toată intrarea  (nu sunt posibile forme personalizate). Furtunul LED este fixat pe secțiunea suportului LED și are dimensiuni de 6 x 12 mm.

LUMINA VIA

Sistemul de rame iluminat pentru covorașele de intrare, cu linii elegante si design ușor de utilizat.

Sistemul de rame iluminat emco LUMINA VIA este elegant și convenabil, o soluție care este concepută pentru a îmbunătăți și suplimenta sistemul de covorase: culoarea  asupra controlului cadrului iluminat poate fi setat prin cablu și, opțional, poate fi și selectat folosind o telecomandă, un computer tabletă sau un smartphone.

 LUMINA VIA este setat într-un profil de instalare din aluminiu și este potrivit atât pentru interior cât și pentru exterior.   Sistemul de rame iluminat poate fi pornit și oprit.

MAXIMUS IMAGE

Transformă covorul de intrare într-un element de design interior cu efect wow. Pentru că poate fi tipărit individual, insertul emco MAXIMUS IMAGE vă permite perfect sa potriviti covorul de intrare cu decorul camerei. Modelele din imaginea de fundal, imaginile sau elementele camerei pot fi transferate 1: 1 pe covoraș și continuate sau încorporate. În în acest fel, designul arhitecturii poate fi transportat chiar până la intrare.

Profil T

Profilul T din aluminiu acționează ca un separator vizual între covorașele convergente și zonele din sistemul de covoraș de intrare; poate fi folosit de asemenea pentru a ghida vizitatorii. Structurile, liniile și îmbinările existente pot fi încorporate astfel ca rogojinile de intrare să poată fi adaptate perfect la pardoseala clădirii.

Profilele T emco sunt potrivite pentru zonele 1 și 2, adică pentru uz interior și exterior.

Pentru a afla totul despre gama noastră variată de ștegătoare profesionale, ne puteți scrie la adresa: office@vertical.ro sau contacta la telefon:    021. 300. 05.64