Fatade robuste cu aspect deosebit

Caracteristicile sistemelor de placari pentru exterior:

– Rezistenta la intemperii, inclusiv la grindina si raze UV
– Rezistenta la zgarieturi si solventi
– Izolare termica, concretizata in obtinerea unui consum energetic redus
– Usor de curatat
– Rezistenta la incovoiere conform EN ISO 178
– Gama larga de decoruri
– Usor de montat pe substructuri din lemn sau aluminiu.

Descriere:

Sistemele moderne de placari pentru exterior permit realizarea unor arhitecturi deosebite pentru fatade. Dincolo de avantajele estetice evidente, panourile prefabricate ofera protectia ideala pentru structura cladirii, fiind foarte durabile in fata intemperiilor si razelor soarelui.

In plus fata de rezistenta la decolorare, raze UV si zgarieturi, placarile nu necesita intretinere speciala, fiind usor de curatat, chiar rezistente la solventi. Panourile prefabricate au fost testate cu succes la temperaturi intre -80 si 180 grade Celsius si nu se incovoiaza.
Aceste proprietati sunt datorate materialului din care sunt realizate panourile – HPL. Acesta este obtinut din fibre de celuloza impregnate cu rasini fenolice, laminate la presiuni si temperaturi inalte. Rasina poliuretan-acrilica dublu intarita confera o protectie extrem de eficienta impotriva factorilor climatici, fiind excelenta pentru placarile de fatade permanente.
Paleta larga de decoruri uni sau fibre de lemn, precum si modalitatile de dispunere a placilor ofera posibilitati nelimitate in materie de design.

Montaj:

Pe langa panourile de fatada, Vertical Design furnizeaza si sistemele de montaj (substructuri din aluminiu sau lemn) si accesoriile necesare.

Panourile prefabricate si clemele de fixare discrete, non-vizibile sunt potrivite de asemenea pentru placarile interioare.

Echipele Vertical Design acorda intotdeauna o atentie deosebita tuturor specificatiilor proiectului, asigurand livrarea si instalarea produselor la cele mai inalte standarde de calitate.