Tamplaria din aluminiu – un nou serviciu disponibil

 

Companiile din grupul nostru acorda o atentie deosebita tuturor lucrarilor executate si sunt in permanenta preocupate de imbunatatirea propriilor performante. Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, in anul 2016, compania partenera Expert Service 24/7 a lansat o divizie specializata in tamplaria din aluminiu.

Pentru a garanta cea mai buna calitate la cele mai mici costuri, a fost dezvoltata o unitate moderna de productie in Parcul Industrial Ploiesti. In cadrul acesteia, grupul nostru produce tamplarie din aluminiu cu geam termoizolant, usi de interior si usi glisante, precum si pereti cortina din aluminiu. Pe langa acestea, putem furniza si usi rotative cu profile din aluminiu.

Tamplaria din aluminiu este alternativa premium la tamplaria din PVC aducand in plus o rezistenta mai mare la factorii de mediu si lovituri. Este adeseori solutia optima in cazul constructiilor deosebite, ce au in componenta doar beton, otel si sticla. Profilele pot fi prevazute cu bariere termice, in cazul sistemelor folosite pentru exterior sau pot fi simple pentru utilizarea la interior. Profilele din aluminiu ofera o protectie fonica de invidiat, nivelul de zgomot putand fi redus cu pana la 48% fata de geamurile normale.

Profilele din aluminiu se potrivesc cladirilor de birouri, cu zone intinse din sticla, cupolelor, institutiilor, centrelor comerciale sau proiectelor rezidentiale.

 

 

Asa cum ne-am obisnuit clientii, oferim si serviciile complementare ce aduc plus valoare investitiei:

Consultanta specializata si proiectare in vederea alegerii solutiilor tehnice adaptate nevoilor si dorintelor dumneavoastra;
Masuratori si evaluari ale locatiei;
Livrarea si montajul produselor comandate;
Reparatii si reglaje la tamplaria existenta;
Servicii de garantie si postgarantie pentru toate produsele comandate;
Conditii comerciale avantajoase si modalitati de plata flexibile;
Echipa de tamplari cu experienta si know-how tehnic;
Termene rapide de livrare si montare.

Calitatea produselor de tamplarie oferite este certificata de colaborarea cu furnizori recunoscuti la nivel european: Schüco, Saint-Gobain, Exalco, Alumil, Cortizo, Reyners.