Uși automate de calitate pentru uz medical în spitale

Intrări principale pacienți

Un spital trebuie să ofere calitate, competență și mai mult decât orice, siguranță.

Principalele caracteristici ale ușilor folosite în zonele de acces destinate pacienților sau cadrelor medicale, trebuie să fie siguranța și mai ales fiabilitatea. Pentru aceste zone, ușile automate sunt recomandate și se potrivesc perfect. Soluțiile propuse de Vertical Design pentru toate zonele specifice dintr-un spital sunt ușile glisante automate care nu necesita atingere la operare. Ușile glisante automate pentru zone de radiologie, spații de operații, postoperator și  coridoare sunt produse de firma Geze, un important producător pe piața europeană de specialitate.

 

 

Avantaje ușilor automate:

Siguranța. Ușile automate sunt o soluție convenabilă, garantează siguranța, performanța și o deschidere rapidă mai ales atunci când fiecare secundă contează.

Igiena. Alt avantaj esențial al ușilor automate de uz medical îl reprezintă lipsa contactului direct

cu mânerul, principalul vinovat pentru răspândirea bacteriilor. Deschiderea usii se poate face prin diferite metode cu sensor NO TOUCH, RADAR, acces cu card, securizat etc.

Accesibilitatea. Ușile automate sunt soluția ideală și pentru accesul pacienților cu dizabilități motorii. Aceste uși pot fi prevăzute cu sisteme proiectate pentru a limita accesul persoanelor neautorizate.

Izolare termică. Operarea automată asigură accesul rapid, dar și închiderea după fiecare intrare sau ieșire, reducând astfel costurile de încălzire a spațiilor sau pierderilor de presiune în cazul saloanelor de operații.

Utilizare multiplă. Ușile automate pot integra sisteme care să permită folosirea ușilor pe post de ieșiri de urgență/evacuare.

Proprietăți speciale. Ușile automate pot fi rezistente la fum și/sau foc și sunt potrivite pentru orice tip de intrare și pentru orice fel de specialitate medicală. De asemenea, pentru spațiile înguste este disponibilă deschiderea în sistem telescopic.

Adaptabilitate. Ușile automate conferă elegantă și denotă profesionalism, confort și calitate încă de la intrare. Ele se pot integra cu succes în orice stil arhitectural sau tip de amenajare.

 

Intrări principale personal

Intrările principale destinate personalului necesită simplitate, siguranță și posibilitatea de deschidere automată.  Tot mai frecvent, se cere ca ușile automate să fie prevăzute cu sisteme de control acces. Mai mult, aceste uși au dublă funcționalitate, fiind folosite frecvent ca ieșiri de urgență. Soluția noastră pentru aceste tipuri de spații sunt ușile glisante automate sau ușile pivotante automate, ambele prevăzute cu control acces.

Pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pentru intrările principale, contactați-ne pe mail la adresa: office@vertical.ro sau la telefon: 021. 300. 05.64. Vă garantăm calitatea și fiabilitatea ușilor automate produse de Vertical Design!