Usi Glisante automate GEZE – SLIMDRIVE RC2

Sistemele de usi glisante automate GEZE cu certificare RC2, conform standardului european EN 1627-1630, aduc pe langa design-ul consacrat al produselor GEZE si o siguranta antiefractie ridicata. Acest tip de produs a fost dezvoltat pentru accesul in cladiri cu masuri de siguranta ridicate, precum unitati bancare, statii de carburanti, farmacii si multe altele.

Fiind un produs testat si clasificat RC2 conform standardului EN 1627-1630, avem certitudinea ca usa va rezista la incarcari dinamice si statice dar si la tentative de deschidere fortata.

Principalele componente antiefractie ale usii:

– Carucioarele de rulare sunt proiectate special anti-inclinare, prevenind fortarea foii de usa;

– Automatizarea usii beneficiaza de un sistem special impotriva fortarii mecanice;

– Sistem de inchidere multi-punct, ce permite blocarea usii, atunci cand este in pozitia inchisa;

– Suporti de fixare rigizi, pentru ranforsarea suplimentara a usii;

– Sistemul de inchidere in pardoseala ranforsat, pentru blocarea eficienta a usii.

Avand in vedere legislatia in vigoare (legea 333/2003 si HG 301/2012), spatiile comerciale cu suprafata mai mare de 500 mp, care efectueaza operatiuni cu numerar, au obligatia sa implementeze elemente de tamplarie (exterioare / perimetrale) certificate conform standardul ENV 1627-1630 si incadrate minim clasa 1 antiefractie.

In acest context legislativ, usile glisante GEZE Slimdrive RC 2 vin intampinarea celor mai fondate solicitari, aducand un plus de siguranta si conform afacerii dumneavoastra.

GEZE GmbH se numara printre cei mai prolifici dezvoltatori si producatori de sisteme de constructie a uşilor la nivel mondial, ferestre si de tehnologie de siguranta.

GEZE ofera o gama larga de produse formata din sisteme de usi automate si tehnica usilor, constructii din sticla, instalatii de evacuare a fumului si a caldurii (RWA), sisteme de siguranta precum si sisteme de ferestre si de ventilare.