Despre noi

Vertical Design, companie infiintata in Bucuresti in anul 1999, ofera solutii complete de acces pornind de la consultanta in alegerea celei mai adecvate solutii din punct de vedere tehnic si pana la instalarea si intretinerea produselor furnizate. Afla mai multe!


Istoric

1999 – Infiintarea societatii ca o companie cu activitate de consultanta tehnica si intermediare vanzari, ce actioneaza ca intermediar intre furnizori (producatori autohtoni sau importatori) si beneficiari (antreprenori generali). Afla mai multe!


Misiune si valori

Vertical Design este un partener pe termen lung pentru toti clientii sai, oferind cu profesionalism solutii complete de inchidere (usi, automatizari, porti) adaptate tuturor cerintelor clientilor sai.
Afla mai multe!


Echipa

Pentru a putea oferi clientilor servicii prompte si de calitate am angajat, instruit, motivat si dezvoltat un numar mare de specialisti: ingineri, tehnicieni, electronisti, personal service etc, distribuiti in mai multe departamente. Afla mai multe!


Calitate si conformitate

Vertical Design a primit o serie de certificate de calitate si conformitate ce atesta calitatea produselor comercializate si a serviciilor oferite. Acesta este unul dintre modurile prin care Vertical Design garanteaza examinarea atenta a produselor sale. Afla mai multe!


Compania in cifre

Vertical Design a realizat peste 10.000 usi din lemn simple si rezistente la foc, peste 80.000 mp de compartimentari sanitare, peste 10.000 usi metalice simple si rezistente la focpeste 50 magazine Kaufland si multe altele. Afla mai multe!


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In