Despre noi

Vertical Design, societate infiintata in Bucuresti in anul 1999, ofera solutii complete de acces pornind de la consultanta in alegerea celei mai adecvate solutii din punct de vedere tehnic si terminand cu instalarea si intretinerea produselor furnizate.

Achizitiile de materiale se fac direct de la producatori, iar instalarea si service-ul produselor din portofoliul Vertical Design sunt realizate cu echipe proprii de tehnicieni cu o vasta experienta in domeniu, instruiti in permanenta la firmele producatoare.

Datorita calitatii ridicate a produselor si profesionalismului serviciilor oferite (instalare, instruire, intretinere si service), cifra de afaceri a societatii Vertical Design a inregistrat o continua crestere depasind 18 milioane de euro in ultimii 3 ani.

Pentru a putea oferi clientilor servicii prompte am angajat, instruit, motivat si dezvoltat un numar mare de specialisti: ingineri, tehnicieni, electronisti, personal service etc. Fiecare proiect are un responsabil pentru partea comerciala si un responsabil (manager de proiect) pentru instalare si punere in functiune (inginer in constructii). In acest fel asiguram un suport continuu partenerilor nostri si garantia celor mai adecvate solutii in santier.

Pentru a putea reactiona cu rapiditate la fiecare solicitare a clientilor, societatea Vertical Design a dezvoltat un parc auto cu 15 autoutilitare de diferite capacitati si peste 35 autoturisme pentru vanzare, service si reprezentanta in santier.

Atat pentru instalare, cat si pentru service, societatea Vertical Design are o dotare completa cu scule si dispozitive de ultima generatie, astfel incat serviciile prestate sa fie la un inalt nivel de calitate.

Ca o consecinta a calitatii ridicate a produselor si serviciilor si in baza renumelui pe care societatea noastra il are in piata, avem relatii de parteneriat cu importante firme de constructii si dezvoltatori de proiecte.


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In