Echipa Vertical Design

Unul dintre cele mai importante atuuri ale companiei Vertical Design il reprezinta personalul.

Pentru a putea oferi clientilor servicii prompte si de calitate, am angajat, instruit, motivat si dezvoltat un numar mare de specialisti: ingineri, tehnicieni, electronisti, personal service etc. In prezent, societatea are un numar de 70 salariati distribuiti in mai multe departamente: vanzari, achizitii, servicii post vanzare, instalare, service etc.

Pentru ca suntem constienti de cat de important este acest bun al nostru, Vertical Design ofera membrilor echipei conditii de munca la standarde inalte si posibilitatea de a se dezvolta si a de a-si cladi o cariera intr-o companie puternica si ambitioasa.

Astfel, oferim personalului nostru: o permanenta informare –  prin sesiuni regulate de training, accesul la cele mai recente inovatii in domeniu, participarea la expozitii de profil din tara si strainatate si multe alte beneficii.

In acest fel, echipa Vertical Design sta la dispozitia clientilor cu toate cunostiintele sale tehnice, cu bagajul sau de informatii si cu implicarea generata de un nivel crescut de motivare.

Numai printr-un cumul de puncte forte putem sa ne distantam de concurenti si sa ne impunem pe piata constructiilor ca o companie ce ofera produse si servicii de cea mai buna calitate.


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In