Date importante pentru companie

 

1999       – Infiintarea societatii, ca o companie cu activitate de consultanta tehnica si intermediare vanzari, ce actioneaza ca intermediar intre furnizori (producatori autohtoni sau importatori) si beneficiari (antreprenori generali).

2002       – Largirea pachetului de servicii prin adaugarea unor noi departamente: achizitii (direct de la producatori din Europa), vanzare directa catre clienti (firme de constructii si beneficiari finali), instalare si service in garantie si post garantie pentru o gama larga de produse.

2004       – Infiintarea societatii Vertical Ambient (actualmente Idezio) – producator de compartimentari sanitare din HPL si mobilier, societate ce dispune de utilaje de productie de ultima generatie si cu cea mai avansata tehnologie.

2007      – Certificarea in managementul calitatii ISO 9001 – acordata de TÜV THÜRINGEN Germania.

2009      – Infiintarea societatii Expert Service 24/7 – specializata in oferirea serviciilor de mentenanta si service pentru toate tipurile de usi.

2009       – Relocarea intr-un spatiu modern ce dispune de birouri si spatii de depozitare amenajate conform ultimelor standarde pentru a putea oferi angajatilor un mediu de lucru motivant si clientilor produse din stoc atunci cand au nevoie.

2010       – Infiintarea departamentului Control Calitate pentru un control mai eficient al calitatii serviciilor oferite (montaj, intretinere, service).

2010       – Certificarea in Sistemul de Management al Securitatii si Sanatatii Ocupationale OHSAS 18001 – acordata de ACS Registrans UK.

2010       – Certificarea in Sistemul de Management de Mediu ISO14001 – acordata de ACS Registrans UK.

2011       – Implementarea sistemului de management integrat ERP Microsoft pentru optimizarea tuturor proceselor din cadrul companiei in vederea cresterii competitivitatii si calitatii serviciilor.

 


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In