Misiune

Vertical Design este un partener pe termen lung pentru toti clientii sai, oferind cu profesionalism solutii complete de inchidere (usi, automatizari, porti) adaptate tuturor cerintelor.

Valori

Deschidere spre viitor

Apreciem diversitatea in gandire si opinii ca sursa de idei bune.

Suntem in permanenta la curent cu orice tendinta a pietei constructiilor, participam la cele mai importante targuri din Europa pentru a invata de la altii.

Suntem in permanenta deschisi la sugestii, cerem feedback si ne adaptam cerintelor pietei.

Calitate

Pentru echipa VERTICAL DESIGN, calitatea este o valoare strategica. Este piatra de temelie ce garanteaza satisfactia clientilor si in consecinta succesul companiei –  intr-un cuvant, al nostru.

De aceea, toate eforturile noastre se indreapta spre oferirea de produse de calitate superioara (printr-o permanenta si atenta selectie si evaluare a furnizorilor) si servicii post-vanzare de calitate si adecvate cerintelor clientilor Vertical Design (printr-o permanenta informare si motivare a personalului).

Angajament

Ne respectam intotdeauna promisiunile facute clientilor nostri. Respectam nivelul de calitate si performantele precizate in oferte, termenele de livrare asumate si avem toate certificarile impuse de legislatie.

Echipa Vertical Design

Suntem constienti ca numai impreuna putem realiza lucruri de calitate. De aceea, unitatea echipei este o valoare esentiala in compania noastra.


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In