COMPANIA

DESPRE

Vertical Design, societate infiintata in Bucuresti in anul 1999, ofera solutii complete de acces pornind de la consultanta in alegerea celei mai adecvate solutii din punct de vedere tehnic si terminand cu instalarea si intretinerea produselor furnizate.

Află mai multe

MISIUNE ȘI VALORI

Vertical Design este un partener pe termen lung pentru toți clienții săi, oferind cu profesionalism soluții complete de închidere (uși, automatizări, porți) adaptate tuturor cerințelor.

Deschidere spre Viitor

Apreciem diversitatea in gandire si opinii ca sursa de idei bune. Suntem in permanenta la curent cu orice tendinta a pietei constructiilor.

Calitate

Pentru echipa VERTICAL DESIGN, calitatea este o valoare strategica. Este piatra de temelie ce garanteaza satisfactia clientilor si in consecinta succesul companiei – intr-un cuvant, al nostru.

Echipa

Suntem constienti ca numai impreuna putem realiza lucruri de calitate. De aceea, unitatea echipei este o valoare esentiala in compania noastră.

Angajament

Ne respectam intotdeauna promisiunile facute clientilor nostri si actionam responsabil intrucat stim ca intr-un parteneriat increderea este cea mai importanta.

ECHIPA

Unul dintre cele mai importante atuuri ale companiei Vertical Design il reprezinta personalul.

Pentru a putea oferi clientilor servicii prompte si de calitate, am angajat, instruit, motivat si dezvoltat un numar mare de specialisti: ingineri, tehnicieni, electronisti, personal service etc. In prezent, societatea are un numar de 70 salariati distribuiti in mai multe departamente: vanzari, achizitii, servicii post vanzare, instalare, service etc.

Pentru ca suntem constienti de cat de important este acest bun al nostru, Vertical Design ofera membrilor echipei conditii de munca la standarde inalte si posibilitatea de a se dezvolta si a de a-si cladi o cariera intr-o companie puternica si ambitioasa.

Astfel, oferim personalului nostru: o permanenta informare – prin sesiuni regulate de training, accesul la cele mai recente inovatii in domeniu, participarea la expozitii de profil din tara si strainatate si multe alte beneficii.

In acest fel, echipa Vertical Design sta la dispozitia clientilor cu toate cunostiintele sale tehnice, cu bagajul sau de informatii si cu implicarea generata de un nivel crescut de motivare.

Numai printr-un cumul de puncte forte putem sa ne distantam de concurenti si sa ne impunem pe piata constructiilor ca o companie ce ofera produse si servicii de cea mai buna calitate.

CERTIFICĂRI

Respectam nivelul de calitate si performantele precizate in oferte, termenele de livrare asumate si avem toate certificarile impuse de legislatie.

Certificat ISO 9001
Certificat ISO 14001
Certificat ISO 18001
Certificat dealer autorizat Betafence
Certificat dealer autorizat Geze
Certificat dealer autorizat Parthos
Certificat dealer autorizat Emco
Certificat dealer autorizat Gligen
Certificat dealer autorizat Claus Markisen
Certificat dealer autorizat Ninz
Certificat dealer autorizat Dierre
Certificat dealer autorizat Hormann
Certificat dealer autorizat Westag
Certificat dealer autorizat Inkema
Certificat Dealer autorizat Schafer

Lasă echipa noastră de profesioniști
să se ocupe de proiectul tău