Blog

Articole blog Vertical Design

Compartimentari Grupuri Sanitare din HPL

, Categorie : Blog,Uncategorized @ro , Comentarii: Comments Off on Compartimentari Grupuri Sanitare din HPL

Vertical Design este unul dintre pricipalii furnizori de solutii si sisteme de acces pe piata romaneasca si din dorinta de a veni in intimpinarea partenerilor a proiectat si dezvoltat o linie de productie compartimentari sanitare din HPL Compact.

Fie ca este vorba de cladiri publice, industriale, de birouri, scoli, gradinite sau alte destinatii, compartimentarile sanitare din HPL Comapct dau un plus de culoare si confort spatiilor in care sunt amplaste.

Principalele caracteristici si avantaje ale materialului HPL Compact:

– Laminatele compacte sunt placi laminate rigide HPL (Laminate la inalta presiune) conform normelor europene EN 438.

– Acestea sunt compuse din foi stratificate de material celulozic-fibros (hârtie) impregnate în prealabil cu rasini termorigide (fenolice și melaminice) si laminate ulterior intre ele printr-o presare la presiune inalta (≥5 MPa) si o temperatura ridicata (≥120ºC).

– Produsul astfel rezultat fiind un material omogen, neporos in masa lui, chimic inert, cu o densitate ≥ 1,40 g/cm3 si caracterizat de o stabilitate dimensionala crescuta, cu rezistanta sporita la umiditae, șocuri și o durată de viață extinsă, fiind totodată un produs ecologic și foarte reciclabil.

In urma numeroasele teste efectuate pe diferite tipuri si grosimi de HPL, am ajuns la concluzia ca HPL-ul Compact de 13 mm este cel mai stabil in utilizare si pe baza acestuia am dimensionat mai multe tipuri de compartimentari, cu accesorizare pe criterii estetice si comerciale.

Prin parteneriatul cu producatorul de HPL, care a dimensionat productia materialului HPL Compact in mai multe dimensiuni de placi, avem posiblitatea ca inca din procesul de ofertare si mai ales in cel de executie sa minimizam pierderile de material, asigurand in acelasi timp un pret competitiv.

De asemenea, din dorinta de a asigura un termen scurt de productie si montaj, am gandit un sistem de productie pe baza unui stoc de placi HPL, cu o gama de culori uzitata, aleasa din paletarul extins FunderMax.

Dimensiuni placi FumderMax:


Mega Mall – Nuc Cheyenne

Microsoft – Accesorii inox


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In