Blog

Articole blog Vertical Design

Compartimentari sanitare pentru institutiile de invatamant

, Categorie : Blog,Diverse , Comentarii: Comments Off on Compartimentari sanitare pentru institutiile de invatamant

Inceputul anului scolar reprezinta o provocare atat pentru copii si parinti, cat si pentru conducatorii unitatilor de invatamant.

Mai presus decat grija parinteasca, atentia pe care managerii scolilor trebuie sa o acorde sigurantei si confortului celor mici trebuie sa se reflecte in calitatea serviciilor pe care le ofera.

Desigur, este esential ca acestia sa investeasca permanent in abordari educationale inovative si creative, insa nici asigurarea unui climat optim nu trebuie neglijata.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor conducatorilor unitatilor scolare, Vertical Design propune compartimentarile sanitare din HPL compact. Dincolo de aspectele evidente precum gradul ridicat de igiena si durabilitate, aceste compartimentari pot fi personalizate usor astfel incat sa contribuie la crearea unui climat cald, in care copiii sa se poata dezvolta liber.

Solutiile din HPL compact sunt adecvate pentru centrele educationale datorita proprietatilor materialului: rezistenta la agentii microbiologici, zgarieturi, socuri si umezeala. De asemenea, datorita suprafetei neporoase, curatirea lor devine facila.

Cu ajutorul acestor compartimentari puteti sa uitati de grija usilor trantite in pauze. Rezistenta materialului la impact, dar si stabilitatea deosebita recomanda HPL-ul pentru uzul intens.

Tinand cont de situatia precara in care functioneaza multe scoli din Romania, Vertical Design incearca sa contribuie intr-o maniera proprie la cresterea calitatii sistemului educational. In plus, datorita partenerilor de business precum IDEZIO – solutii de mobilier la comanda sau EXPERT SERVICE – mentenanta si service pentru toate categoriile de usi, putem asigura livrarea unor servicii complete si complexe.


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In