Blog

Articole blog Vertical Design

Covoare profesionale pentru intrări intens circulate

, Categorie : Blog , Comentarii: Comments Off on Covoare profesionale pentru intrări intens circulate

Covoarele profesionale completează soluțiile oferite de Vertical Design pentru zonele de intrare ale clădirilor aglomerate. Stergătoarele de bună calitate, corect dimensionate și amplasate, pot scădea semnificativ costurile întreținerii și curățării pardoselii în zonele de intrare. Acestea sunt realizate din materiale foarte durabile si cu mare rezistență la uzură și sunt fabricate de renumita firmă germană Emco. În rândurile următoare, vă prezentăm succint cele mai noi 3 modele de ștergătoare profesionale.

Emco Inox Quadro

Imaginea generală a unui produs, nu se bazează numai pe durabilitate, calitate și ușurința în utilizare, ci și pe atenția la detaliu. De aceea, covoarele noastre profesionale pentru intrare Inox Quadro oferă detalii sofisticate și accesorii variate și posibilitatea de imprimare a logo-ului dumneavoastră. De asemenea, profilele structurale special gândite, folosite pentru colectarea murdăriei și toate substructurile sunt adaptate tipului de clădire în care vor fi utilizate, traficului specific și greutății pe care trebuie s-o suporte.

Un detaliu aparte pe care îl oferă acest tip de covor este profilul Emco din Inox, pe care poate fi debitat laser logo-ul firmei dumneavoastra sau un alt text pe care îl doriți, personalizând astfel intrarea dumneavoastră.

Inox Quadro oferă o oportunitate aparte de promovare suplimentară a brandului, încă de la intrarea în companie.

 

Emco Radial

Acest ștergător profesional pentru intrare, este destinat intrărilor cu forme rotunde și are inserții circulare, fiind folosit pentru interioare, dar și pentru intrări exterioare acoperite. Profilul și covorul sunt fabricate dintr-o singură bucată, de aceea sunt foarte rezistentela trafic intens, pot fi traversate cu ușurință de cărucioare cu rotile, cărucioare de cumpărături sau de vehicule de marfă.

Suportul (profilul) acestui ștergător este făcut din aluminiu rigid și este prevăzut cu underlay care asigură izolarea fonică. Suprafața acestuia este robustă, încastrată și este rezistență la intemperii. De asemenea, suprafața acestuia este antiderapantă.

 

Emco Lumina

Acest ștergător profesional pentru intrare, oferă o caracteristică aparte : profilul covorului este iluminat în diverse culori și este disponibil și din oțel inoxidabil.

Emco Lumina combină cu succes ștergătoarele profesionale cu rama Emco cu LED,  transformând astfel orice intrare într-un punct de atracție. Fie că vorbim despre intrarea unui aeroport, hotel sau a unei clădiri de birouri, Emco Lumina îmbină aspectul practic al unui covor de intrare cu eleganța, creând astfel o imagine memorabilă.

 Acest ștergător este ușor de instalat, consumă puțin, este impermeabil și rezistent la șocuri mecanice. Poate fi folosit atât în exterior, cât și în interior și pot fi personalizate în funcție de dorințele dumneavoastră.

Pentru a afla totul despre gama noastră variată de ștegătoare profesionale, ne puteți scrie la adresa: office@vertical.ro sau contacta la telefon: 021. 300. 05.64. Calitatea produselor noastre ne diferențiază!


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In