DESPRE NOI

DESPRE COMPANIE

Vertical Design, societate infiintata in Bucuresti in anul 1999, ofera solutii complete de acces pornind de la consultanta in alegerea celei mai adecvate solutii din punct de vedere tehnic si terminand cu instalarea si intretinerea produselor furnizate.

Achizitiile de materiale se fac direct de la producatori, iar instalarea si service-ul produselor din portofoliul Vertical Design sunt realizate cu echipe proprii de tehnicieni cu o vasta experienta in domeniu, instruiti in permanenta la firmele producatoare.

Pentru a putea oferi clientilor servicii prompte am angajat, instruit, motivat si dezvoltat un numar mare de specialisti: ingineri, tehnicieni, electronisti, personal service etc. Fiecare proiect are un responsabil pentru partea comerciala si un responsabil (manager de proiect) pentru instalare si punere in functiune (inginer in constructii). In acest fel asiguram un suport continuu partenerilor nostri si garantia celor mai adecvate solutii in santier.

Pentru a putea reactiona cu rapiditate la fiecare solicitare a clientilor, societatea Vertical Design a dezvoltat un parc auto cu 15 autoutilitare de diferite capacitati si peste 35 autoturisme pentru vanzare, service si reprezentanta in santier.

Atat pentru instalare, cat si pentru service, societatea Vertical Design are o dotare completa cu scule si dispozitive de ultima generatie, astfel incat serviciile prestate sa fie la un inalt nivel de calitate.

Date importante pentru companie

Vertical Design, o companie cu experienţă de peste 20 de ani, unul dintre cei mai dinamici jucători din sfera construcţiilor şi cel mai important producător de compartimentări sanitare din România.

1999

Ȋnfiinţarea societăţii - ca o companie cu activitate de consultanţă tehnică şi intermediere vanzari între importanţi
constructori generali şi furnizori de uşi

2004

Ȋnceperea producţiei pentru compartimentări sanitare

2009

Ȋnfiinţarea societăţii Expert Service 24/7 – specializată în oferirea serviciilor de mentenanţă şi service pentru toate tipurile de închideri

Relocarea intr-un spatiu modern ce dispune de birouri si spatii de depozitare amenajate conform ultimelor standarde pentru a putea oferi angajatilor un mediu de lucru motivant si clientilor produse din stoc atunci cand au nevoie.

2011

Implementarea sistemului de management integrat ERP Microsoft pentru optimizarea tuturor proceselor din cadrul companiei in vederea cresterii competitivitatii si calitatii serviciilor.

2013

Participarea la evenimente specializate pe profilul companiei

2017

Reînnoirea înregistrării de marcă Vertical Design.

2002

Largirea pachetului de servicii prin adaugarea unor noi departamente: achizitii (direct de la producatori din Europa), vanzare directa catre clienti (firme de constructii si beneficiari finali), instalare si service in garantie si post garantie pentru o gama larga de produse.

2007

Certificarea in managementul calitatii ISO 9001 – acordata de TÜV THÜRINGEN Germania.

2010

Infiintarea departamentului Control Calitate pentru un control mai eficient al calitatii serviciilor oferite (montaj, intretinere, service).

Certificarea in Sistemul de Management al Securitatii si Sanatatii Ocupationale OHSAS 18001 – acordata de ACS Registrans UK.

Certificarea in Sistemul de Management de Mediu ISO14001 – acordata de ACS Registrans UK.

2012

Certificarea în Sistemul de Management de Mediu ISO 14001, acordată de ACS Registrans UK (UKAS UK)

2016

Ȋnfiinţarea X-pert Aluminiu – divizia noastră specializată în producţia de tâmplărie din aluminiu.

2018

Fuziune prin absorţie a producătorului de mobilă Idezio.

Lasă echipa noastră de profesioniști
să se ocupe de proiectul tău