Blog

Articole blog Vertical Design

Noul produs Vitrum III Soft Close

, Categorie : Blog,Uncategorized @ro , Comentarii: Comments Off on Noul produs Vitrum III Soft Close

Cabina de sticla tip Vitrum III devine din ce in ce mai mult un produs de top si are o buna pozitionare pe piata de profil. Cu acest produs, nu avem competitori directi, prin urmare sistemul Vitrum III este un produs de referinta in portofoliul companiei noastre. Pana acum, acest produs nu a fost disponibil cu balamale cu autoinchidere, aceasta solutie nefiind intodeauna optima din punct de vedere al prezentarii.

Dupa 2 ani de dezvoltare a producatorului, acum ne bucuram sa oferim balamalele de tip Soft Close. Balama este fixata in suportul de sus si are incorporat un sistem de franare (incetinire) a inchiderii. Aceasta functie conduce usa sa se inchida de la sine repede si cu aproximativ cu 10 cm inainte de punctul de final, balamaua „franeaza” si usa se inchide incet si complet.

Sistemul Soft Close este unic pentru compartimentari sanitare, dand impresia generala de ansamblu de inalta calitate. Acest tip de balama este optional, pretul fiind de 75 €/usa.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.schaefer-trennwandsysteme.de sau contactati un reprezentant vanzari Vertical Design.


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In