sageti

Servicii

Pentru a putea oferi clientilor servicii prompte am angajat, instruit, motivat si dezvoltat un numar mare de specialist: ingineri, tehnicieni, electronisti, personal service, etc.

In prezent societatea are un numar de 75 salariati distribuiti in mai multe departamente: vanzari, achizitii, servicii post vanzare, instalare, service, etc. Personalul tehnic si de vanzari sunt instruiti permanent in tara sau la firmele producatoare pentru a putea alege cea mai buna solutie pentru clientii nostri.

Echipa noastra de profesionisti iti asigura si serviciile care aduc un plus de valoare investitiei tale:

  • Consultanta din partea specialistilor nostrii pentru alegerea celei mai adecvate solutii in functie de cerintele proiectului, de limitarile legislative si de bugetul alocat ;
  • Transportul produselor comandate in locatia de montaj
  • Montajul si testarea inainte de receptie
  • Service in perioada de garantie si post garantie

Consultanta

Specialistii nostrii intruiti la firmele producatoare si avand in permanenta acces la cele mai recente tehnologii si inovatii in domeniu stau la dispozitia clientilor ( fie ca sunt antreprenori generali cu o vasta experienta in derularea proiectelor similare, fie ca sunt firme de constructii noi in domeniu, sau beneficiari finali care sunt la prima experienta in construirea unei hale de productie , depozit sau cladire de birouri) pentru identificarea necesitatilor si constrangerilor proiectului, pentru alegerea celei mai adecvate solutii care sa satisfaca atat cerintele cat si constrangerile bugetare din ce in ce mai importante.

Asigurarea transportului

Livrarea produselor contractate se face cu autoutilitarele proprii companiei astfel incat se pot asigura termene scurte si preturi avantajoase.

Pentru a putea reactiona cu rapiditate la fiecare solicitare a clientilor, societatea a dezvoltat un parc auto cu 15 autoutilitare de diferite capacitate si cu peste 35 autoturisme pentru departamentele de vanzari, garantie-service, coordonare santiere.

Montajul

Montajul este asigurat de echipe proprii ale companiei, dotate cu instrumente de lucru si control de cea mai buna calitate, instruite la firmele producatoare, verificate in permanenta de managerii de proiect ( ingineri constructori cu o vasta experienta in domeniu) cat si de managerul responsabil cu verificarea calitatii in cadrul companiei.

In acest fel putem garanta ca fiecare montaj in parte respecta cu strictete instructiunile de montaj ale producatorilor si cerintele particulare ale proiectului.

Service in perioada de garantie si post garantie

Pentru a putea oferi clientilor sai servicii de mentenanta si service ( in garantie si postgarantie) la standarde ridicate, Vertical Design a dezvoltat un department service dotat cu masini de interventie, echipamente de verificare si control, stoc de piese de schimb si deservite de personal cu o vasta experienta atat in domeniul montajului cat si service-ului, departament care ulterior s-a transformat in societatea independenta Expert Service 24/7.

Rapiditatea si operativitatea solutionarii oricaror defecte aparute in timpul functionarii reprezinta cheia unei colaborari de durata cu toti clientii nostrii.

Orice solicitare service este preluata imediat de dispeceratul Vertical Design si datorita unui sistem software performant ce permite un management integrat al activitatii, alocarea resurselor este facuta eficient astfel incat timpii de interventie sa fie cat mai scurti.

Vertical Design este constienta ca o intretinere corespunzatoare este cel mai eficient mod de a prelungi durata de functionare in siguranta a usilor optimizand de asemenea costul aferent acesteia. De aceea programul de intretinere preventiva oferit de Expert Service 24/7 asigura atat evitarea aparitiei si proliferarii defectelor generatoare de costuri precum si functionarea in siguranta a usilor in vederea reducerii riscurilor de vatamari de persoane sau bunuri.

Cu un contract de mentenanta, perioada de garantie acordata produselor instalate de noi poate fi extinsa, conform cerintelor fiecarui proiect.

 


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In