Service usi in perioada de garantie si post garantie – Reparatii usi

Pentru a putea oferi clientilor sai servicii de mentenanta si service ( in garantie si postgarantie) la standarde ridicate, Vertical Design a dezvoltat un departament service (reparatii usi) dotat cu masini de interventie, echipamente de verificare si control, stoc de piese de schimb si deservite de personal cu o vasta experienta atat in domeniul montajului, cat si service-ului, departament care ulterior s-a transformat in societatea independenta Expert Service 24/7.

Rapiditatea si operativitatea solutionarii oricaror defecte aparute in timpul functionarii reprezinta cheia unei colaborari de durata cu toti clientii nostrii.

Orice solicitare service (reparatii usi) este preluata imediat de dispeceratul Vertical Design si datorita unui sistem software performant ce permite un management integrat al activitatii, alocarea resurselor este facuta eficient astfel incat timpul de interventie sa fie cat mai scurt.

Vertical Design este constienta ca o intretinere corespunzatoare este cel mai eficient mod de a prelungi durata de functionare in siguranta a usilor optimizand de asemenea costul aferent acesteia. De aceea, programul de intretinere preventiva oferit de Expert Service 24/7 asigura atat evitarea aparitiei si proliferarii defectelor generatoare de costuri precum si functionarea in siguranta a usilor in vederea reducerii riscurilor de vatamari de persoane sau bunuri.

Cu un contract de mentenanta, perioada de garantie acordata produselor instalate de noi poate fi extinsa, conform cerintelor fiecarui proiect.


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In