Blog

Articole blog Vertical Design

Stergatoare profesionale pentru intrare – bariere praf – covoare intrare

, Categorie : Blog,Uncategorized @ro , Comentarii: Comments Off on Stergatoare profesionale pentru intrare – bariere praf – covoare intrare
Stergatoare profesionale pentru intrare – bariere praf – covoare intrare

Stergator profesional pentru picioare, amplasat in interiorul unui centru comercial

Stergatoarele profesionale pentru intrari (denumite si bariere de praf) au un rol deosebit in mentinerea curateniei si reducerea costurilor de intretinere, in special in cazul intrarilor cu flux intens de persoane.

Covorasele profesionale se pot monta in zonele de acces ale spatiilor comerciale (exista modele speciale pentru intrarile carucioarelor de cumparaturi), cladirilor de birouri, institutiilor publice si private, hotelurilor, restaurantelor, centrelor de invatamant, resedintelor, aeroporturilor, benzinariilor etc.

Stergatoarele de picioare sunt realizate din materiale de inalta calitate, durabile si cu rezistenta deosebita la uzura. Constructia compacta nu permite murdariei sa ajunga sub covor, usurand astfel procesul de curatare.

In afara de protectia optima impotriva murdariei ce adera la suprafata pantofilor, covoarele pentru intrare elimina riscul zgarierii suprafetelor, reducand semnificativ costul de intretinere al pardoselilor.

Pentru eficienta sporita, se recomanda instalarea covoraselor profesionale atat in exteriorul, cat si in interiorul incaperilor.

Stergatoare profesionale pentru intrare – bariere praf – covoare intrare

Stergator profesional pentru picioare, cu forma speciala, amplasat la intrarea unui hotel

Toate tipurile de bariere de praf pot fi produse atat in forma rectangulara clasica, cat si in forme cu diverse contururi (circulare, geometrice).

Stergatoarele profesionale pentru picioare pot ingloba proprietati de rezistenta la foc, impermeabilitate si pot fi configurate din diverse combinatii de materiale: aluminiu cu insertii din cauciuc sau mocheta rezistenta la uzura, cu perii in diferite forme, gratare din PVC cauciucat etc.

Diversele tipuri de stergatoare profesionale pentru picioare pot fi incastrate in pardosela sau montate peste suprafata acesteia (in acest caz, stergatoarele trebuie prevazute cu rampe ascendent/descendent).

Mai multe detalii despre produse – covoare intrare, stergatoare profesionale pentru picioare – in pagina dedicata: https://www.vertical.ro/produse/usi-glisante-rotative-stergatoare-de-picioare-usi-automate/covor-intrare-stergatoare-de-picioare/

 

 

Sistem_sterg_3_zone_curatare

Stergator profesional pentru intrare cu 3 zone de curatare

EM4_1.130M

Stergator profesional pentru intrare, cu suprafata din cauciuc

4_1_152M

Stergator profesional pentru interior

 

 

Stergator_picioare_interior_forma_speciala_posta

Stergator profesional pentru picioare, forma speciala

Stergator_picioare_interior_supermarket

Stergator profesional pentru intrare, amplasat in interiorul unui centru comercial

Stergator_picioare_interior-mocheta_exterior-perii

Stergator profesional, prevazut cu perii de cauciuc in exterior si mocheta in interior


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In