Blog

Articole blog Vertical Design

Usile Laura Meroni – Be Different – Be Unique

, Categorie : Blog,Uncategorized @ro , Comentarii: Comments Off on Usile Laura Meroni – Be Different – Be Unique

Usile DECOR SLIM – apartin colectiei design Bartoli


Acest produs care duce usa la nivel de arta are tocul la acelasi nivel cu peretele si devine una cu acesta atunci cand este aplicat acelasi finisaj. Usile Laurameroni au fost concepute ca elemente de distinctie si mobilier de interior pentru a valorifica spatiile in care acestea sunt utilizate. Toate usile pot fi facute ,,made to mesure’’ in marimea si finisajul dorit.


Manopera de prelucare a suprafetei usii , care a distins dintotdeauna produsul Laura Meroni, pentru produsul DÉCOR SLIM este imbunatatita din nou prin frezarea suprafetei de lemn masiv sub diferite forme si tipare, apoi tratate pentru pastra suprafata obtinuta pentru un termen cat mai indelungat.


http://www.laurameroni.com/scheda/83?cat=prodotti

Istorie in cateva randuri:

In 1998 colectia de design Laurameroni a fost doar un proiect, un proiect riscant dar in acelasi timp si un apel irezistibil, mai ales ca orientarile principale ale acestui brand erau deja clar definite. Unul dintre aceste principii ce au stat la baza crearii conceptului Laura Meroni a fost decizia ferma, de a alege lemn masiv, impreuna cu esente de lemn exotic si de prestigiu ca materii prime, pentru producerea de obiecte de mobilier si usi cu design aparte.


In aprilie 2000, datorita entuziasmului, precum si experienta, aceasta marca a devenit o realitate si a fost prezentata in avanpremiera la nivel mondial, cu ocazia Targului International de Mobila de la Milano. Proiectele acestui nou brand s-au remarcat foarte repede prin personalitatea lor puternica, unicitatea si originalitatea lor, datorita creativitatii si inventivitatii, au transformat formele simple si liniare in opere de maiestrie artistica.


Astazi colectia de design Laurameroni reprezinta o realitate inovatoare, care a subliniat cu succes filozofia proprie in aglomeratia marcilor de profil; Laura Meroni propune solutii pentru clientii care cauta mobilier cu personalitate puternica, unde arta si designul sunt perfect echilibrate.
Volume riguroase, proportii perfecte, dimensiuni supradimensionate, originalitate si ingrijire pentru detalii, precum si pentru tratamente de suprafata caracterizeaza produsele Laurameroni.

Colectiile “intarsia”, “Maxima”, “Sculture”, “Orchestra” si “Sottsass Colectia” sunt rezultatul colaborarii cu nume foarte celebre în arhitectura si design contemporan.


Copyright Vertical Design SRL 2017
Mentenanta Web by Firma Web Design


                      

Companii in Grup:

Idezio Logo         Service Expert Logo

Facebook Linked In